Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U eksploziji smrtno stradalo jedno lice; Nema povrijeđenih lica – policija u koordinaciji sa tužilaštvom intenzivno radi na rasvjetljavanju događaja

Objavljeno: 30.03.2018. 03:50 Autor: UP
Policijski službenici intenzivno rade na rasvjetljavanju eksplozije u garaži hotela „Premijer“ u Podgorici. Jedna osoba je smrtno stradala. Ta osoba se nalazila u blindiranom vozilu koje je eksplodiralo neposredno nakon ulaska u garažu. Nema drugih stradalih ili povrijeđenih lica.

Naime, CB Podgorica je oko 19,00 časova obaviještena da je došlo do eksplozije u garaži hotela „Premijer“ u Podgorici. Policijski službenici su odmah upućeni na lice mjesta.

Jedno lice je smrtno stradalo. Policija ima saznanja o najvjerovatnijem identitetu tog lica i ta se saznanja provjeravaju. Smrtno stradalo lice nalazilo se u blindiranom vozilu „BMW“ koje je, na osnovu dosadašnjih saznanja, eksplodiralo neposredno po ulasku u garažu. U događaju nije bilo drugih stradalih ili povrijeđenih lica.

Lice mjesta je osigurano. Na lice mjesta iz preventivnih razloga upućena je i Grupa za ATP Uprave policije čiji su poslovi i zadaci deaktiviranje improvizovanih eksplozivnih naprava, kako bi preventivno izvršili detaljne preglede užeg i šireg lica mjesta.

Izvršeni su prvi preliminarni pregledi blindiranog vozila. Prvi preliminarni podaci ukazuju na to da je do eksplozije najvjerovatnije došlo unutar vozila, s obzirom na oštećenja koja se nalaze u vozilu. Tačan uzrok eksplozije će svakako biti utvrđen nakon vještačenja odnosno istragom koja se sprovodi.

Policijski službenici, u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica i potpunom rasvjetljavanju ovog događaja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?