Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Susret Nurković-Seyf Allah Rejb : Treba napraviti konkretne korake u saradnji iz oblasti saobraćaja

Objavljeno: 30.03.2018. 17:37 Autor: MSP

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković primio je danas ambasadora Republike Tunis Seyf Allah Rejb. Sagovornici su konstatovali dobre odnose dviju država i složili se da treba da pojačati i intezivirati razgovore kako bi se unaprijedili i napravili konkretni koraci u vidu priprema nacrta sporazuma o saradnji iz više oblasti: drumskog saobraćaja - prevoza robe i putnika, vazdušnog i pomorskog saobraćaja.

Ambasador Tunisa predložio je kao inicijalni korak međusobne posjete ministara dvaju zemalja. Ministar Nurković se saglasio sa prijedlogom gosta, izražavajući interesovanje za funkcionisanje pomorskog sistema u Tunisu, imajući u vidu da ta zemlja sa svojih 1400 km obale ima veliki broj luka i lučke infratstrukture. U tom smislu sa zadovoljstvom će uzvratiti posjetu Tunisu i upoznati se sa njihovim saobraćajnim sistemom, ali i ugostiti ministra saobraćaja Tunisa. 

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva   

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?