Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković čestitao Pesah Jaši Alfandariju i građanima jevrejske vjeroispovijesti

Objavljeno: 30.03.2018. 23:50 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku Jevrejske zajednice Crne Gore Jaši Alfandariju i građanima jevrejske vjeroispovijesti Pesah.

„U duhu ovog velikog praznika, utemeljenog na ideji slobode i nezavisnosti, uvjeren sam da snažeći međukulturalne i međukonfesionalne odnose u našoj zemlji – zajednički, iz dana u dan, doprinosimo izgradnji boljeg društva za svakog građanina i svaku porodicu kojoj je Crna Gora dom. Upravo u takvom crnogorskom kulturnom biću, utkane su najplemenitije ljudske vrline poštovanja i pomoći drugima. Zato nas blagi dani upućuju i podsjećaju da baštinimo plemenite etičke vrijednosti, i na taj način vodimo Crnu Goru putem evropske perspektive, za dobro svakog pojedinca“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića upućenoj predsjedniku Jevrejske zajednice Crne Gore Jaši Alfandariju.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?