Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Objavljeno: 01.04.2018. 19:23 Autor: MUP
Uoči izbora za Predsjednika Crne Gore, koji će se održati 15. aprila 2018. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820. Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa.

Jedinstveni broj 19820 besplatan je i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori.

„Call-centar“ MUP-a radiće svakog dana počev od danas, 01. aprila tekuće godine, u terminu od 7 do 19 časova, a u nedjelju 15. aprila, od 7 do 20 časova.


Napomena: Područne jedinice i Filijale za građanska stanja i lične isprave, u vrijeme održavanja izbora, odnosno u nedjelju 15. aprila 2018. godine, radiće u periodu od 7 do 20 časova, gdje će građani moći da podignu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?