Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Policija u koordinaciji sa tužilaštvom intenzivno radi na rasvjetjavanju upotrebe vatrenog oružja u kojoj su dva lica smrtno stradala

Objavljeno: 31.03.2018. 21:00 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica intenzivno rade na rasvjetljavanju upotrebe vatrenog oružja koja se dogodila danas oko podneva u centru Podgorice a u kojoj su dva lica smrtno stradala.

Naime, Dežurna služba CB Podgorica je danas oko 12,10 časova obaviještena da je na Trgu nezavisnosti u Podgorici za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji intenzivno radi, iz vatrenog oružja ispalilo hice u pravcu M.Š. i R.J. od kojih su ova dva lica zadobila povrede. Dva povrijeđena lica su transportovana u Klinički centar radi pružanja ljekarske pomoći gdje su i preminula.

Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Službenici CB Podgorica, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo i potpunom rasvjetljavanju događaja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?