Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Čestitka najmladjim vaterpolistima: Vi ste ponos nacije i reprezentacije

Objavljeno: 02.04.2018. 15:24 Autor: Ministarstvo sporta
Podgorica, 31. Mart 2018. - Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je pobjedu kadetskoj vaterpolo reprezentaciji Crne Gore, koju su naši vaterpolisti (godište 2003. i mladji) , sa stoprocentnim učinkom izvojevali na prestižnom Uskršnjem turniru “Pet nacija”, koji se odigrao u Napulju, od 29. do 31. marta.

“Bravo dječaci! Bio bi to samo još jedan u nizu veličanstvenih uspjeha crnogorske vaterpolo reprezentacije, da vam pritom kao našim najmladjim vaterpolistima, ovo nije bio prvi nastup na nekom medjunarodnom takmičenju, na kojem ste nastupili pod zastavom Crne Gore i krunisali ga sa četiri uzastopne i ubjedljive pobjede nad našim vječitim rivalima. Vi ste ponos naše nacije i reprezentacije!” - zaključio je Janović, koji je za utorak najavio prijem, za naše najmladje vaterpolo šampione.

Ministar je pobjedu čestitao i članovima kadetske reprezentacije, stručnom štabu i rukovodstvu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

MINISTARSTVO SPORTA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?