Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Vlada i privrednici sjutra zvanično počinju realizaciju zajedničkog programa - „Kupujmo domaće“

Objavljeno: 02.04.2018. 16:38 Autor: Ministarstvo ekonomije
Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, ministarka ekonomije Dragica Sekulić i predsjednik Privredne komore Crne Gore Vlastimir Golubović, u utorak, 03. aprila, ozvaničiće početak zajedničkog programa Vlade i privrednika - „Kupujmo domaće“.

Početak programa, koji ima za cilj promociju domaćih proizvoda, biće upriličen u vinskom podrumu „Šipčanik“, sa početkom u 10,00h

Nakon uvodnih govora potpredsjednika Simovića, ministarke Sekulić i predsjednika PKCG Golubovića, prisutnima će se u ime proizvođača obratiti predsjednik Odbora udruženja poljoprivrede i prehrambene industrije u PKCG Milutin Đuranović.

Početak programa „Kupujmo domaće“ formalno će obilježiti potpisivanje sporazuma o saradnji između institucija koje su partneri na projektu – Ministarstva ekonomije, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i Privredne komore. 

Program „Kupujmo domaće“ ima za cilj da, posebnim obilježavanjem proizvoda u objektima navedenih trgovačkih lanaca poboljša poziciju i vidljivost domaćih proizvoda na crnogorskom tržištu, i poboljša njihov plasman.

Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju ovom događaju.

MINISTARSTVO EKONOMIJE
MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA
PRIVREDNA KOMORA CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?