Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

EducationUSA mreža i Ambasada SAD u Podgorici organizuju Sajam američkih univerziteta

Objavljeno: 02.04.2018. 16:54 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Savjetodavni centar EducationUSA mreže u Podgorici, u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, organizuje Sajam američkih univerziteta u ponedjeljak, 16. aprila, 17h-20h u hotelu Hilton, Podgorica.

Sajam je namijenjen srednjoškolcima koji se interesuju za osnovne studije, akademske i sportske stipendije, kao i studentima zainteresovanim da nastave postdiplomske studije u Sjedinjenim Državama. Predstavnici 13 američkih univerziteta podijeliće informacije o programima i diplomama koje nude, kao i o mogućnostima studiranja u Sjedinjenim Državama. Pored toga, predstavnici Savjetodavnog centra EducationUSA mreže predstaviće usluge koje Centar redovno nudi učenicima i studentima.

Registracija posjetilaca za učešće na Sajmu je besplatna, ali je obavezna. Zainteresovani se mogu registrovati putem linka: https://goo.gl/forms/YRXz0SiBtGcDFeTp1.

Više informacija o samom događaju nalazi se na sljedećoj stranici: https://www.facebook.com/events/295493104314674/.

Sajam je dio regionalne posjete predstavnika američkih univerziteta Jugoistočnoj Evropi u organizaciji EducationUSA mreže u saradnji sa Stejt dipartmentom.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?