Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Zajedničko saopštenje: Policijski i carinski službenici na GP Debeli Brijeg pronašli i oduzeli oko 13 kg marihuane; dva lica lišena slobode

Objavljeno: 02.04.2018. 17:25 Autor: UP i UC
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi i Uprave carina – Carinske ispostave Debeli brijeg, su na Graničnom prelazu Debeli Brijeg, kontrolom putničkog motornog vozila pronašli i oduzeli oko 13 kilograma marihuane. Dva lica su lišena slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, policijski i carinski službenci su, 01.04.2018. godine, na graničnom prelazu Debeli Brijeg, na izlazu iz Crne Gore, kontrolisali putničko motorno vozilo marke „VW Passat“ nikšićkih registarskih oznaka kojim je upravljao A.R. (28), dok se na suvozačevom mjestu nalazio K.S. (34). Detaljnom kontrolom vozila, policijski i carinski službenici su u rezervoaru za gorivo, upotrebom fibroskopa, pronašli i oduzeli 44 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 13,3 kilograma.

Lica, opojna droga i vozilo su predati službenicima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje. Ova dva lica će biti privedena nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinila ovo krivično djelo.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?