Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Danas u 15,00h pres konferencija povodom teškog ubistva počinjenog u centru Podgorice

Objavljeno: 03.04.2018. 19:40 Autor: UP
Obavještavamo Vas da će se danas, u utorak, 03. aprila 2018. godine, u 15,00 časova, u pres centru Vlade Crne, na adresi Karađorđeva bb u Podgorici, održati pres konferencija povodom teškog ubistva koje je počinjeno 31.03.2018. godine u centru Podgorice na štetu M.Š. i R.J.

Na pres konferenciji će govoriti ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, v.d. direktor Uprave policije Vesko Damjanović i pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković. Pres konferenciji će prisustvovati i Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, rukovodilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Vesna Jovićević i rukovodilac Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić.

Konferencija za medije biće prenošena uživo preko interneta na Youtube kanalu Vlade Crne Gore.

Link za Youtube kanal Vlade Crne Gore:
http://www.youtube.com/c/VladaCrneGoreGOVME

Link za današnju konferenciju za medije:
https://youtu.be/K1iK6nxi_Zc

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u zgradu Vlade korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938 do 14,30 časova.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?