Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bijelo Polje: Kod bezbjednosno interesantnih lica pronađeni i oduzeti pištolj i municija

Objavljeno: 03.04.2018. 23:21 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su danas, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, sa akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, pronašli i oduzeli pištolj i municiju.

Naime, službenici CB Bijelo Polje su, 03.04.2018. godine oko 16,00 časova, kontrolisali putničko motorno vozilo marke „VW Golf V“, bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice E.T. (32), dok se na suvozačevom mjestu nalazilo bezbjednosno interesantno lice A.B. (36), oba iz Bijelog Polja.

Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke „Magnum Colt 357“, Zastava Kragujevac, bez fabričkog broja, sa šest komada metaka.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?