Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Uskrs: Ujedinjeni i okrenuti prema bliskima, a ne jedni od drugih, učinićemo više za našu zajednicu i državnu kuću

Objavljeno: 07.04.2018. 13:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i svoje lično svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti jedan od najvećih hrišćanskih praznika Uskrs sa željom da, okruženi najbližima, praznične dane provedu u zdravlju i ličnoj sreći.

„Uvjeren sam da ćemo u vremenima narastajućih društvenih izazova, nadahnuti vjerom, težiti miru, dobročinstvu i svekupnom skladu. Neka blagi dani i Hristovo vaskresenje budu povod da provjerimo sebe same i svoja činjenja. Da ohrabrimo druge, i budućim djelima još snažnije doprinosimo ljepšoj budućnosti za naše najmlađe, da čuvamo slabije i gradimo društvo blagostanja i prosperiteta. Jer takva zajednica i Država su dom svim svojim građanima! Plemenite poruke Praznika pobjede života nad smrću, svakog vjernika treba da podsjete na vrijednosti praštanja i vjere u ljude. Ujedinjeni i okrenuti prema bliskima, a ne jedni od drugih, učinićemo više za našu zajednicu i državnu kuću. Neka, kako to vjera i nalaže, snažan pomogne slabijem, bogat siromašnom, a srećan tužnome“ – navodi se u uskršnjoj čestitki predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?