Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Dva policijska službenika van dužnosti, nenaoružani, u civilu i sa maloljetnim djetetom odmah po primjećivanju da je izvršeno krivično djelo preduzeli određene mjere i radnje; njihovo postupanje se analizira

Objavljeno: 10.04.2018. 03:40 Autor: UP
Povodom izvještavanja TV Vijesti u večerašnjem izdanju informativnog programa, što je prenijeto nakon toga večeras i na portalu Vijesti u tekstu pod naslovom „Svjedočili dvostrukom ubistvu: Zašto policajci nijesu reagovali u trenutku pucnjave?“, a povodom navoda da se u blizini mjesta izvršenja teškog ubistva u Podgorici, počinjenog na štetu dva lica, 31.03.2018. godine, u lokalu Forum u Podgorici, nalazio policijski službenik M.B, te da tom prilikom nije reagovao, obavještavamo vas sljedeće:

Na izvjesnoj udaljenosti od mjesta izvršenja teškog ubistva, 31.03.2018. godine u lokalu Forum u Podgorici, nalazila su se dva službenika Uprave policije, van dužnosti, nenaoružani, u civilu i sa maloljetnim djetetom.

Čim su primijetili da je izvršeno krivično djelo, ovi policijski službenici su preduzeli određene mjere i radnje.

Postupanje ova dva policijska službenika, kao što se to i očekuje u ovakvim situacijama, je predmet analize nadležnih tijela MUP-a u smislu da li su preduzeli sve što su shodo zakonu mogli i što se od njih kao policijskih službenika očekivalo.

Policijski službenik M.B. je, prije četiri dana, 05.04.2018. godine, smijenjen sa mjesta rukovodioca organizacione jedinice kojom je rukovodio.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?