Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Tivat: Pronađeno i oduzeto oko 470 grama marihuane; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 10.04.2018. 16:23 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Tivat, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, pronašli i oduzeli oko 470 grama marihuane i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, službenici Odsjeka i OB Tivat su, 06.04.2018. godine, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.B. (38) iz Tivta. Prilikom ulaska policijskih službenika D.B. je kroz prozor od terase odbacio dvije vece pvc kese na zelenu povrsinu ispod prozora, u kojima se nalazila suva biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 469,2 grama.

Pronađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovana sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?