Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ulcinj: Krivična prijava protiv tri lica zbog sumnje da su počinila KD zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica

Objavljeno: 11.04.2018. 20:30 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kiminala i korupcije su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, podnijeli krvičnu prijavu protiv tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica.

Naime, službenici Odsjeka i OB Ulcinj su, 11.04.2018. godine, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju podnijeli krivičnu prijavu protiv D.B. (36) iz Podgorice, B.I. (25) iz Đakovice sa boravištem u Podgorici i G.I. (39) iz Đakovice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica. Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su u periodu od početka avgusta 2016. godine do oktobra 2016. godine na teritoriji Opštine Ulcinj vršili zloupotrebu svoje maloljetne djece na način što su ih izvodili u večernjim časovima na ulicu u blizini raskrsnica, semafora i drugih javnih mjesta radi prosjačenja i sticanja imovinske koristi.

Mjere i radnje tokom obrađivanja ovog predmeta preduzimane su u saradnji sa službenicima Centra za socijalni rad.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?