Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nikšić: Rasvijetljeno razbojništvo; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 11.04.2018. 20:40 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.

Naime, službenici CB Nikšić su identifikovali i lišili slobode lice osumnjičeno da je 10.03.2018. godine počinilo krivično djelo razbojništvo u kladionici „Olimp“. Policijski službenici su, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, preduzeli niz mjere i radnji na rasvijetljavanju ovog krivičnog djela i došli do osnova sumnje da je krivično djelo počinio P.R. (22) iz Nikšića. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je u večernjim časovima maskiran ušao u prostorije kladionice i uz prijetnju nožem od zaposlenog P.Đ. otuđio dnevni pazar, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Nikšiću koji je naložio da se P.R. liši slobode i da mu se privede zbog postojanja osnioavne sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. Nakon saslušanja, državni tužilac je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?