Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bijelo Polje: Pronađeno oružije i municija u ilegalnom posjedu

Objavljeno: 13.04.2018. 18:31 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, prilikom pretresa pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu.

Naime, službenici CB Bijelo Polje su, 12.04.2018. godine oko 16,30 časova, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. (70) iz Bijelog Polja i tom prilikom pronašli i oduzeli pušku M48 kalibra 7,9mm, 70 komada municije kalibra 7,62mm, pištolj marke „CZ – TT“ M-57 kalibra 7,62 mm sa okvirom, 17 komada metaka kalibra 7,62 mm, pet komada metaka kalibra 9 mm sa vidno prepravljanim zrnima i dva komada metaka kalibra 12 mm (lovački patron).

Pronađeno i oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom Tužilaštvu u Bijelom Polju, koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?