Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Počinju prijave za dodjelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje održivih projekata u turizmu

Objavljeno: 13.04.2018. 19:52 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Privredna komora Crne Gore u okviru projekta „Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori“, objavljuje treći Javni poziv za pružanje finansijske podrške inovativnim investicionim projektima u sektoru turizma, u ukupnom iznosu od 260.000 eura. Sufinansiranje jednog projekta može iznostiti do 25% njegove ukupne vrijednosti, pri čemu maksimalan iznos finansijske podrške po jednom projektu iznosi 150.000 eura.

Tim povodom u ponedjeljak 16. aprila, u prostorijama Eko zgrade UN u Podgorici, sa početkom u 10.00 sati, održaće se Info dan kada će svi zainteresovani moći detaljnije da se informišu o uslovima i načinu dodjele bespovratnih sredstava. Pozivamo medije da isprate događaj.

Više informacija o načinu podrške možete pročitati na internet stranicama Privredne komore Crne Gore(www.privrednakomora.me),UNDP (www.me.undp.org) i projekta (www.lowcarbonmne.me).

Projekat „Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori“ u partnerstvu realizuju Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, a finansira Globalni fond za životnu sredinu.

Za dodatne informacije molimo Vas da se obratite:
Ani Pajević Tošić, koordinatorki projekta Razvoj niskokarbonskog turizma
Mob: 020 447 415; e-mail: ana.pajevic@undp.org  

PKCG - JAVNI POZIV za sufinansiranje održivih projekata u turizmu
PRIRUČNIK ZA PODNOSIOCE PRIJAVA
Aneks 1 Formular za prijedlog projekta.docx
Aneks 2 Budzet projekta.xlsx 

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?