Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković sastaće se u Tivtu sa visokom predstavnicom Mogerini

Objavljeno: 17.04.2018. 03:52 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković primiće u četvrtak, 19. aprila u Tivtu visoku predstavnicu Evropske unije za vanjsku i bezbjednosnu politiku Federiku Mogerini u sklopu njene posjete državama Zapadnog Balkana.

Radni ručak predsjednika Vlade i visoke predstavnice biće organizovan u Hotelu Regent u Porto Montenegru nakon čega će se premijer Marković i visoka predstavnica Mogerini obratiti javnosti.

TEHNIČKI DETALJI ZA MEDIJE:

Predsjednik Marković dočekaće visoku predstavnicu oko 11:55 u Hotelu Regent. Video snimatelji i fotografi mogu snimiti doček.

Obraćanje javnosti, čiji je okvirni početak u 13:25, biće prenošeno uživo na YouTube kanalu Vlade Crne Gore.

Link na YouTube kanal Vlade Crne Gore: http://www.youtube.com/c/VladaCrneGoreGOVME

Link na događaj 19. aprila: https://youtu.be/-DTrB8CuDjI

Mediji treba da dostave Službi za odnose s javnošću Vlade Crne Gore podatke o novinarima, video snimateljima i fotografima koji će izvještavati. Izvještavanje će biti omogućeno uz godišnju akreditaciju Vlade Crne Gore za 2018. godinu, ali je zbog planiranja prostora potrebno dostaviti imena novinara, video snimatelja i fotografa.

Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me.

Rok za prijavu novinara, video snimatelja i fotografa je srijeda, 18. aprila u 17:00.

Zvuk će biti distribuiran po dva kanala: 1. kanal – originalni ton, 2. kanal – prevod na crnogorski odnosno engleski.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?