Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sajam u Podgorici - “Domaći poljoprivredni proizvodi u turističkoj i trgovinskoj ponudi Crne Gore”,

Objavljeno: 18.04.2018. 20:02 Autor: MPRR

U cilju promocije domaćih proizvoda i boljeg plasmana kroz trgovinsku i turističku ponudu, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Glavni grad Podgorica i Montenegro biznis alijansa, a uz podršku Ministarstva ekonomije i Ministarstva održivog razvoja i turizma, organizuju Sajam poljoprivrede koji će se održati, u četvrtak, 19. aprila, na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Na Sajmu koji se održava na temu “Domaći poljoprivredni proizvodi u turističkoj i trgovinskoj ponudi Crne Gore”, svoje proizvode predstaviće oko 60 učesnika, individualnih poljoprivrednih proizvođača, preduzeća iz sektora prerade i njihovih klastera.

U okviru Sajma poljoprivrede održaće se okrugli sto na temu: “Mogućnost razvoja poljoprivrede kroz saradnju sa turističkim i trgovinskim sektorom”.

Aktivnostima u okviru sajma prisustvovaće predstavnici trgovinske i turističke privrede Crne Gore.

Promocija domaćih poljoprivrednih proizvoda i inteziviranje saradnje poljoprivrednih proizvođača i predstavnika turističkog i trgovinskog sektora, doprinijeće i ostvarivanju ciljeva Programa “Kupujmo domaće” koji realizuje Vlada Crne Gore, u saradnji sa privrednicima i najvećim trgovačkim lancima.

Agenda Sajma:

09,30h – Okrugli sto (Biblioteka “Radosav Ljumović”)

11,00h – Otvaranje Sajma poljoprivrede (Trg nezavisnosti)

Pozivamo predstavnike medija da isprate obje aktivnosti u okviru sajma.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?