Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Herceg Novi: Rasvijetljena teška krađa; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 23.04.2018. 23:45 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su u sadejstvu sa službenicima Forenzičkog centra rasvijetlili krivično djelo teška krađa počinjeno na štetu „Drvomont“d.o.o iz Herceg Novog. Osumnjičeni je lišen slobode.

Naime, službenici CB Herceg Novi su, 19.04.2018.godine, lišili slobode S.B. (42) iz Herceg Novog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu „Drvomont“d.o.o. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počino na način što je, 12.03.2018.godine, onesposobio video nadzor i električno napajanje u građevinskom stovarištvu, a potom upotrebom podesnog sredstva obio ulazna vrata. S.B. je, sumnja se, iz unutrašnjosti objekta otuđio metalni sef sa novcem u iznosu od oko 5.200 eura. On se nakon toga udaljio u nepoznatom pravcu.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu koji je naložio da se S.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?