Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U Podgorici završen međunarodni Kurs ,,Proces planiranja vježbi“

Objavljeno: 20.04.2018. 15:27 Autor: VCG

U Podgorici je završen je međunarodni Kurs ,,Proces planiranja vježbi“, koji je u periodu od 09 do 20. aprila 2018. godine realizovan u Hotelu ,,Ramada“. Kurs je organizovan u saradnji sa Direktoratom za međunarodnu saradnju i obuku Ministarstva nacionalne odbrane Kanade.

Tokom desetodnevnog rada pripadnici Vojske Crne Gore prošli su kompletan ciklus planiranja vježbi, od organizacije pripremnih konferencija, do pripreme svih potrebnih dokumenata za nesmetanu realizaciju vježbe.

Osim pripadnika Vojske Crne Gore, Kurs su pohađali i predstavnici oružanih snaga Bosne i Hercegovine,  Gruzije,  Litvanije, Makedonije, Srbije i Ukrajine.

Svečanom zatvaranju Kursa, prisustvovali su i vršilac dužnosti načelnika Generalštaba, brigadni general Ilija Daković i vojni ataše Kanade u Crnoj Gori, pukovnik Roland Lavoj, koji su polaznicima uručili sertifikate o završenom kursu.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?