Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nikšić: Pronađen i oduzet pištolj i municija u ilegalnom posjedu

Objavljeno: 24.04.2018. 18:01 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu, pronašli i oduzeli pištolj i municiju.

Naime, službenici CB Nikšić su, 22.04.2018. godine, postupajući na osnovu operativih saznanja, kontrolisali pmv marke „Audi A4“ kojim je upravljao A.M. (21) iz Nikšića. Prilikom pregleda vozila policijski službenici su u ladici vozila pronašli pištolj „Zastava M57“ kalibra 7,62 mm TT, i dva okvira od pištolja u kojima se nalazilo ukupno 14 metaka odgovarajućeg kalibra, u ilegalnom posjedu. Daljim pregledom vozila iza sjedišta pronađena su još 92 komada municije kalibra 7,62 mm, takođe u ilegalnom posjedu.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se predmetno oružje i municija upute na vještačenje u Forenzički centar nakon čega slijedi procesuiranje krivične prijave.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?