Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Radionica MEDIA Programa na Cetinju: Uspješne prakse razvoja audiovizuelnih projekata

Objavljeno: 25.04.2018. 16:39 Autor: Ministarstvo kulture
Radionica na temu “Uspješne prakse razvoja projekta”, koja je dio aktivnosti crnogorskog MEDIA Deska, biće održana u četvrtak, 26. aprila u Ministarstvu kulture na Cetinju, sa početkom u 12h, a u organizaciji Deska za Kreativnu Evropu i Filmskog centra Crne Gore.

Predavanja i prezentacije na aprilskoj radionici crnogorskog MEDIA Deska prisutnima će dati uvid u mogućnosti koje pruža MEDIA Program. Biće riječi o iskustvu audiovizuelnog sektora Bosne i Hercegovine kroz učešće u ovom potprogramu Evropske Unije, a fokus će biti na primjerima uspješnih procesa razvoja filmskih projekata.

Na radionici će govoriti Zoran Galić, koordinator Deska za Kreativnu Evropu Bosne i Hercegovine, Andrijana Stojković, rediteljka, producentkinja i predavač na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i Marija Nikčević, koordinatorka crnogorskog MEDIA Deska.

Potprogram MEDIA, u kojem Crna Gora učestvuje od 2015. godine, namijenjen je pružanju finansijske podrške razvoju, distribuciji i promociji evropskih filmova, kao i audiovizuelnoj industriji.

U narednom periodu biće organizovan niz radionica i seminara, sa ciljem informisanja i podsticanja audiovizuelnog sektora na korišćenje mogućnosti koje pruža MEDIA Program Kreativne Evrope.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?