Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održano 70. zasijedanje Komiteta eksperata za javnu administraciju ECOSOC-a u Njujorku

Objavljeno: 25.04.2018. 19:42 Autor: MJU

MJU

Zasijedanje Komiteta eksperata za javnu administraciju ECOSOC-a održano je u UN od 23. aprila do 27. aprila 2018. godine u sjedištu UN-a u Njujorku.

Na zasijedanju Komiteta učestvuju predstavnici Crne Gore Goran Jovetić, državni sekretar Ministarstva javne uprave i Milica Janković, generalna direktorica za eUpravu i informatičku bezbjednost.

U fokusu zasijedanja Komiteta eksperata za javnu administraciju (CEPA) je diskusija o tri najvažnija pitanja iz različitih perspektiva, spremnost institucija i politike za implementaciju Agende 2030, izgradnja efikasnih, odgovornih i inkluzivnih institucija na svim nivoima i podrška reformama.

Izvještaj sa zasijedanja Komiteta eksperata za javnu administarciju obezbijediće korisne informacije ECOSOC-u u kontekstu priprema za zasijedanje 2019. godine. Takođe izvještaj Komiteta eksperata daće važne inpute za Politički forum na viskom nivou za održivi razvoj 2018-HLPF.

Detaljnije informacije o zasijedanju su dostupne na web sajtu https://publicadministration.un.org/en/CEPA

 
Ministarstvo javne uprave

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?