Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javna rasprava o Nacrtu zakona o stranim i invazivnim stranim vrstama

Objavljeno: 27.04.2018. 18:44 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Službeni list Crne Gore”, broj 12/12) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće

JAVNU RASPRAVU
O NACRTU ZAKONA O STRANIM I INVAZIVNIM STRANIM VRSTAMA

Program javne rasprave:

1. Javna rasprava će trajati do 7. juna 2018. godine.

2. Javna rasprava se organizuje:
- postavljanjem Nacrta zakona o stranim i invazivnim stranim vrstama na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma http://www.mrt.gov.me/rubrike/javna_rasprava;  
- postavljanjem Nacrta zakona o stranim i invazivnim stranim vrstama na portalu e-Uprave https://www.euprava.me/eparticipacija/lista-javnih-rasprava;  
- postavljanjem Nacrta zakona o stranim i invazivnim stranim vrstama na internet stranici Arhus centra Crne Gore https://arhus-centri.org.me/  i Arhus centra Nikšić http://www.ozon.org.me/category/arhus-info-centar/.
- u formi tribine koja će biti održana u petak 18. maja 2018. godine u Multimedijalnoj sali na prizemlju Ministarstva održivog razvoja i turizma, sa početkom u 9:00 h.

3. Pozivaju se građani, stručne i naučne institucije, državni organi, strukovna udruženja, nevladine organizacije, mediji i druge zainteresovane organizacije i zajednice da se uključe u javnu raspravu i daju svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na tekst Nacrta zakona o stranim i invazivnim stranim vrstama. 

4. Zainteresovani subjekti mogu svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije dostaviti u pisanoj ili elektronskoj formi do 7. juna tekuće godine Ministarstvu održivog razvoja i turizma na sljedeći način:

- na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me;  
- na portal E-Uprave ili
- preko arhive Ministarstva na adresu: Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske br. 19, 81 000 Podgorica (sa naznakom „Javna rasprava – Nacrt zakona o stranim i invazivnim stranim vrstama. 
- Kontakt osoba za koordinaciju konsultacija je: Jelena Radević, e-mail jelena.radevic@mrt.gov.me tel. +382 20 446 238.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?