Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nikšić: Dva lica povrijeđena usljed posljedica aktiviranja eksplozivne naprave; preduzimaju se intenzivne mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja

Objavljeno: 02.05.2018. 21:50 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić u sadejstvu sa službenicima Sektora kriminalističke policije i u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja okolnosti aktiviranja ekspolozivne naprave na motornom vozilu u Nikšiću, u kojoj su dva lica zadobila povrede.

Naime, CB Nikšić je danas oko 10,30 časova obaviješten da je došlo do eksplozije na putničkom motornom vozilu marke „Renault Scenic“ nikšićkih registarskih oznaka, a koje je bilo u pokretu. U vozilu su se nalazili D.D. (44) na mjestu vozačai P.P. (58) na mjestu suvozača.

Policijski službenici su odmah upućeni na lice mjesta.

Oba lica su usljed dejstva eksplozije zadobila povrede. Oni su transportovani u medicinsku ustanovu radi pružanja ljekarske pomoći.

Lice mjesta je osigurano. Na lice mjesta iz preventivnih razloga upućena je i Grupa za ATP Uprave policije čiji su poslovi i zadaci deaktiviranje improvizovanih eksplozivnih naprava, kako bi preventivno izvršili detaljne preglede užeg i šireg lica mjesta.

Uviđaj je u toku.

Policijski službenici, u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica i potpunom rasvjetljavanju ovog događaja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?