Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Info dan za dva programa podrška sjutra u M:tel digitalnoj fabrici

Objavljeno: 02.05.2018. 17:42 Autor: Ministarstvo ekonomije
Prezentacija dva programa podrške koje sprovodi Ministarstvo ekonomije i za koja su javni pozivi u toku biće održana sjutra (četvrtak, 03. maj) u M:tel Digitalnoj fabrici (ul. Vuka Karadžića 6-2) sa početkom u 14 sati.

Generalni direktor za investicije, razvoj malih i srednjih preduzeća i upravljanje EU fondovima Radosav Babić predstaviće Program za unapređenje inovativnosti malih i srednjih preduzeća i Program povećanja regionalne i lokalne konkurentnosti kroz usaglašavanje sa zahtjevima međunarodnih standarda.

Pozivi za oba programa podrške raspisani su sredinom prošlog mjeseca i biće otvoreni do 10, odnosno 14. maja.

Ciljevi pomenutih programa su podrška jačanju domaćih preduzeća, unapređenje njihovog poslovanja, a samim tim i povećanje konkurentnosti na tržištu. Ukupan ovogodišnji budžet za njihovu realizaciju iznosi 190.000 eura.

M:tel Digitalna fabrika je centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija koji kreatorima IT ideja nudi uslove za osnivanje i razvoj sopstvenog biznisa, kako bi u što kraćem roku pokrenuli projekte i razvili uspješno poslovanje.

KANCELARIJA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
MINISTARSTVO EKONOMIJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?