Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javna rasprava o Nacrtu Izmjena i dopuna Državne studije lokacije "Sektor 5" – Herceg Novi

Objavljeno: 03.05.2018. 18:56 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Obavještava se javnost da će se u periodu od 04.05.2018.godine do 11.05.2018. godine, održati

JAVNA RASPRAVA
o Nacrtu Izmjena i dopuna Državne studije lokacije "Sektor 5" – Herceg Novi

Cilj Javne rasprave je da se na organizovan, struktuiran i prijemčiv način stručna i laička javnost upozna sa Nacrtom Izmjena i dopuna Državne studije lokacije "Sektor 5" – Herceg Novi.

Od Javne rasprave se očekuje da podstakne stručnjake i širu javnost da se uključe u proces rasprave i daju konkretne predloge, mišljenja i komentare na Nacrt Izmjena i dopuna Državne studije lokacije "Sektor 5" - Herceg Novi.

Kako bi se obezbijedili optimalni uslovi za uvid zainteresovanih subjekata i davanje eventualnih sugestija i primjedbi, Nacrt planskog dokumenta  će biti dostupan javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave u:

Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Podgorica, IV Proleterske brigade broj 19, III sprat, kancelarija br. 303, od 10 do 13 časova, kao i u Sekretarijatu za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi, svakog radnog dana. 

Nacrt planskog dokumenta  će biti dostupan na sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma www.mrt.gov.me, portalu E-uprave www.euprava.me/eparticipacija/lista-javnih-rasprava, a primjedbe i sugestije mogu se slati putem e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me, portal E-uprave ili na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma, IV proleterske 19 u Podgorici.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?