Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Andrijevica: Racija u jednom ugostiteljskom objektu; pronađen pištolj

Objavljeno: 03.05.2018. 20:20 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Berane su, preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu, izveli raciju u jednom ugostiteljskom objektu u Andrijevici i tom prilikom pronašli i oduzeli pištolj.

Naime, službenici CB Berane su, 28.04.2018. godine oko 02,00 časova, izveli raciju u ugostiteljskom objektu „Trepča“ u Andrijevici, i tom prilikom u šanku pronašli i oduzeli pištolj marke „Crvena Zastava“ TT kalibra 7,62 mm. Povodom ovog događaja privedena su dva lica i od njih je uzeta izjava.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se pištolj uputi u Foreznički centar radi vještačenja, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela.

Službenici CB Berane će i u narednom periodu preduzimati mjere i radnje u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?