Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Kotor: U kratkom roku rasvijetljeno razbojništvo; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 03.05.2018. 21:10 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo počinjeno juče u prodavnici „Dea“ u Kotoru, i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.

Naime, Dežurnoj službi OB Kotor je, 02.05.2018 godine oko 21,50 časova, prijavljeno da je u prodavnicu „Dea“ koja se nalazi u mjestu Kamp, ušlo nepoznato lice maskirano i uz prijetnju noža od zaposlene radnice otuđilo 300 eura a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Službenici OB Kotor su postupili odmah po prijavi, i brzom i efikasnom intervencijom, preduzimajući sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo. Policijski službenici su, 03.05.2018. godine oko 01,00 čas, lišili slobode V.V. (32) iz Nikšića.

Pretragom užeg i šireg lica mjesta pronađena je ladica registar kase, dio otuđenog novca u iznosu od 96 eura, kao i nož i odjeću koju je V.V, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da mu se V.V. privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivčno djelo razbojništvo.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?