Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv zainteresovanoj javnosti za uključenje u postupak pripreme Predloga zakona o kozmetičkim proizvodima

Objavljeno: 04.05.2018. 16:45 Autor: Ministarstvo zdravllja

Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“ br. 12/12), Ministarstvo zdravlja, upućuje

JAVNI POZIV

zainteresovanoj javnosti (građanima, pravnim licima, predzetnicima, fizičkim licima, stručnim i naučnim institucijama, zdravstvenim ustanovama, Fondu za zdravstveno osiguranje, državnim organima, organima lokalne samouprave, Uniji poslodavaca, Zajednici opština Crne Gore, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim subjektima za  pitanja koja se uređuju ovim zakonom) da se uključe u postupak pripreme

PREDLOGA ZAKONA

O KOZMETIČKIM PROIZVODIMA

i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu zdravlja, na adresu Podgorica,  Rimski trg br. 46, na fax 078/113-128 ili na e-mail slavojka.sukovic@mzd.gov.me.

Lice ovlašćeno za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima je Slavojka Šuković, načelnik Direkcije za harmonizaciju pravnih propisa (tel 020/482-329).

Konsultacije će trajati 10 dana, od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva zdravlja i portalu e-uprave.

Ministarstvo zdravlja će sve prispjele predloge i sugestije razmotriti i sačiniti izvještaj koji će objaviti na svojoj internet stranici.

Radnu verziju Predloga zakona možete preuzeti klikom na link ispod:

Radna verzija Predloga zakona o kozmetičkim proizvodima

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?