Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista kandidata/kinja koji/e su predloženi/ne za člana/icu Savjeta za brigu o licima s invaliditetom

Objavljeno: 04.05.2018. 20:31 Autor: mrss
Na osnovu člana 13 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 07/12), Ministarstvo rada i socijalnog staranja objavljuje

Lista kandidata/kinja

koji/e su predloženi/ne za člana/icu Savjeta za brigu o licima s invaliditetom


Za kandidata/kinju za člana/icu Savjeta za brigu o licima s invaliditetom, u skladu sa Javnim pozivom objavljenim 23.04.2018. godine, predloženi su sljedeći kandidati/kinje:


1. Milenko Vojičić, član Skupštine Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG), predložen od strane sljedećih NVO:

“Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore”, “Udruženje praplegičara Bijelo Polje i Mojkovac“, NVO „Crnogorski ženski lobi“, „Udruženje za podršku osobama sa invaliditetom-Bijelo Polje“, „Centar za monitoring i istraživanje“, „CRNVO“, „Udruženje multiple skleroze Crne Gore-Podgorica“, „Institut alternativa“.

2. Hekalo Rasema, članica Udruženja roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju „Oaza“-Bijelo Polje, predložena od strane sljedećih NVO:

“Nova šansa u Novom”, Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju-“Zračak Nade”, “Nacionalna asocijacija roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju Crne Gore”,”Udruženje roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju-Staze”,”Prvo udruženje roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju”, ”OAZA”.

3. Goran Macanović, član Saveza slijepih Crne Gore predložen od strane sljedećih NVO:

„Savez slijepih Crne Gore“, „Organizacija slijepih za Kotor, Herceg Novi, Budvu i Tivat“, „Organizacija slijepih za Nikšić, Šavnik i Plužine“, „Organizacija slijepih za Pljevlja i Žabljak“; „Organizacija slijepih za Bijelo Polje i Mojkovac“, „Organizacija slijepih za Bar i Ulcinj“, „Organizacija slijepih za Berane, Andrijevicu, Plav i Rožaje“.

4. Slobodan Vuković, član NVO Saveza udruženja roditelja djece i omladine sa teškoćama u razvoju “Naša inicijativa“, predložen od strane sljedećih NVO:

“Zvijezda“-Kolašin, Folklorni ansambl „Opanak“, „Folklorno udruženje za djecu i omladinu sa posebnim potrebama“, „Društvo roditelja djece sa posebnim potrebama“, „Za budućnost naše djece“, „Osmjeh“,“Udruženje fizioterapeuta za pomoć djeci i omladini sa smetnjama u razvoju“, „Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju“, Savez „Naša inicijativa“.

U skladu sa članom 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija, Ministarstvo rada i socijalnog staranja će, u roku od pet dana od dana objavljivanja ove Liste, donijeti odluku o izboru kandidata/kinje.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?