Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpisan Memorandum o razumijevanju između njemačke humanitarne organizacije HELP i Direktorata za vanredne situacije MUP-a

Objavljeno: 04.05.2018. 20:55 Autor: MUP
Danas je u prostorijama Direktorata za vanredne situacije MUP-a potpisan Memorandum o razumijevanju između njemačke humanitarne organizacije HELP i Direktorata za vanredne situacije MUP-a, kojim se definišu projektne aktivnosti koje Direktorat za vanredne situacije MUP-a treba da realizuje sa HELP-om u okviru projekta “Pružanje pomoći i prevencija katastrofa u Crnoj Gori“.

Memorandum su potpisali generalni direktor Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Mirsad Mulić i šef Kancelarije HELP-a Klaus Mok.

Projekat “Pružanje pomoći i prevencija katastrofa u Crnoj Gori“ je zvanično počeo sa realizacijom danas, 4. maja 2018. godine i implementiraće se do 30. septembra 2018. godine, a njegov cilj je unapređenje kapaciteta za odgovor na požare u opštinama Kotor, Tivat i Herceg Novi. Glavne projektne aktivnosti su realizacija radionica radi podizanja svijesti građana o važnosti zaštite od požara, izrada i distribucija promotivnog materijala, kao i nabavka opreme za zaštitu i spašavanje od požara i organizovanje obuka.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?