Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Krivična prijava protiv osumnjičenog za krivično djelo teška krađa

Objavljeno: 07.05.2018. 20:21 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom protiv jednog lica podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca.

Niame, službenici OB Cetinje su rasvijetlili krivično djelo teška krađa počinjeno u noći 29/30.04.2018 u kući koju koristi K.M. iz Cetinja, a koja se nalazi u naselju Gruda. Tom prilikom tada nepoznato lice je provalilo u unutrašnjost kuće i otuđilo dvije lovačke puške.

Preduzimajući operativne mjere i radnje kao i druge aktivnosti službenici OB Cetinje su identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo i 04.05.2018 godine državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv M.S. (25) iz Cetinja zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Oružje je pronađeno i vraćeno vlasniku.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?