Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održan okrugli sto u Bijelom Polju povodom izmjene Zakona o održavanju stambenih zgrada

Objavljeno: 08.05.2018. 13:45 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Okrugli sto u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o održavanju stambenih zgrada održan je danas u Bijelom Polju za opštine Bijelo Polje, Berane, Kolašin, Mojkovac, Rožaje, Andrijevica, Plav, Petnjica Pljevlja, Žabljak, Plužine, Gusinje i Šavnik.

Marko Čanović, generalni direktor Direktorata za razvoj stanovanja u Ministarstvu održivog razvoja i turizma predstavio novine u Nacrtu zakona i pozvao sve prisutne da eventualne sugestije upute do 3. juna ove godine.

Ovo je prvi okrugli sto u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o održavanju stambenih zgrada, dok je sledeći, za opštine Budva, Bar, Tivat, Herceg Novin, Kotor i Ulcinj zakazan za petak, 11. maj u 12:00 u Akademiji znanja u Budvi. Okrugli stolo će se održati i za Glavni grad Podgoricu, Prijestonicu Cetinje i opštine Nikšić i Danilovgrad, i to 18. maja u 11:00 u Ministarstvu održivog razvoja i turizma.

Primjedbe, prijedlozi i sugestije na Nacrt zakona mogu se dostaviti u pisanoj i elektronskoj formi na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me ili preko arhive Ministarstva.

Nacrt zakona možete preuzeti OVDJE.

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?