Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sastanak Purišić – Smolović: Nastavak dobre saradnje sa ciljem pružanja pomoći i podrške lokalnom stanovništvu

Objavljeno: 08.05.2018. 19:33 Autor: mrss
Ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić, sa saradnicima boravio je danas, 08.05.2018. godine, u zvaničnoj posjeti opštini Bijelo Polje, gdje se sastao sa predsjednikom Petrom Smolovićem.

Ovo je bila prilika da se razgovara o socijalnim pitanjima i stanju u ovoj oblasti na teritoriji opštine.

mrss

Ministar Purišić, ovom prilikom i lično je čestitao predsjedniku Smoloviću imenovanje, poželio mu uspješan dalji rad, kao i nastavak dobre saradnje sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja.

Ukazao je i na značaj otvaranja dodatnih odjeljanja u okviru JU Dom starih „Bijelo Polje“, koji će doprinijeti pružanju kvalitetnijih i potpunijih usluga, obzirom da Ministarstvo ima za cilj da se pruži pomoć i podrška onima kojima je to neophodno, kao i da se stvore kvalitetniji uslovi života za građane.

Takođe je naglasio da će Ministarstvo i dalje pružati podršku lokalnim upravama u cilju rješavanja socijalnih pitanja i realizovati projekte koji će unaprijediti stanje u ovoj oblasti.

Predsjednik Smolović zahvalio se na posjeti i otvorenoj saradnji. Naglasio je da se opština Bijelo Polje sa posebnom pažnjom posvećuje pitanjima statusa lica u stanju socijalne potrebe i da će nastaviti sa sprovođenjem aktivnosti u cilju što veće inkluzije i socijalizacije ovih lica u naše društvo.



PR služba Ministarstva rada i socijalnog staranja 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?