Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Obilježavanje 11.maja - Dana dobrovoljnih davalaca krvi

Objavljeno: 09.05.2018. 20:34 Autor: PR služba
Ministarstvo zdravlja Crne Gore u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore i Zavodom za transfuziju krvi, obilježava 11. maj - Dan dobrovoljnih davalaca krvi u Crnoj Gori.

Tim povodom, Ministarstvo zdravlja i ove godine, devetnaestu godinu za redom, dodjeljuje odgovarajuća priznanja i simbolične nagrade najzaslužnijima za razvoj djelatnosti dobrovoljnog davalaštva krvi u prethodnoj godini.

Priznanja se dodjeljuju na prijedlog Koordinacionog odbora Skupštine Crvenog krsta Crne Gore i to: istaknutom dobrovoljnom davaocu krvi, najaktivnijem klubu dobrovoljnih davalaca krvi, motivatoru u oblasti DDK i za profesionalni doprinos u oblasti transfuziologije - ljekaru transfuziologu i transfuzeru.

Najzaslužnijim davaocima priznanja će uručitii i obratiti se prisutnima ministar zdravlja, dr Kenan Hrapović, kao i Gordana Mijović, predsjednica Crvenog krsta Crne Gore i dr Gordana Rašović, direktorica Zavoda za transfuziju krvi. 
 
Svečanost se organizuje u četvrtak, 10. maja 2018. godine, u 10 sati, u prostorijama Crvenog krsta Crne Gore, ul. Jovana Tomaševića, br. 6.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?