Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javna rasprava Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama

Objavljeno: 10.05.2018. 13:35 Autor: Ministarstvo ekonomije
Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, br. 12/12), Ministarstvo ekonomije daje na javnu raspravu



i upućuje

JAVNI POZIV

građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama. Javna rasprava će trajati 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva. Tekst Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama će biti dostupan javnosti na internet stranici Ministarstva ekonomije www.mek.gov.me

Zainteresovani subjekti svoje komentare, primjedbe i sugestije na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama mogu dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi na adresu: Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica ili na e-mail: primjedbe.koncesije@mek.gov.me, tokom cijelog trajanja javne rasprave. U okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopuna Zakona o koncesijama biće organizovan okrugli sto, čiji će termin održavanja biti objavljen na sajtu Ministarstva ekonomije i portalu e-uprave.

Ministarstvo ekonomije će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?