Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade Milutin Simović boraviće u radnoj posjeti opštini Bijelo Polje

Objavljeno: 10.05.2018. 21:00 Autor: MPRR

Najava: Potpredsjednik Vlade Milutin Simović boraviće u radnoj posjeti opštini Bijelo Polje

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, sa saradnicima, boraviće u petak, 11. maja, u radnoj posjeti opštini Bijelo Polje.

Potpredsjednik Simović će tom prilikom potpisati ugovor o koncesiji za korišćenje mineralne vode sa izvorišta Čeoče, sa koncesionarom „Water Group“ d.o.o, kompanijom iz Kolašina.

Nakon potpisivanja ugovora, potpredsjednik Simović će uručiti rješenja o dodjeli podrške mladim farmerima koji su ispunili kriterijume Javnog poziva za pokretanje poslovanja mladih poljoprivrednika, u okviru Agrobudžeta za 2018. godinu.

U nastavku posjete, potpredsjednik Vlade, direktor IRF-a i predsjednik Opštine razgovaraće sa privrednicima sa područja bjelopoljske opštine. Predviđen je i obilazak preduzeća Ekopromet – Ribarevine. 

Agenda posjete:

10:00 – 11:00 –  Potpisivanje ugovora o koncesiji za korišćenje mineralne vode sa izvorišta

                           Čeoče (zgrada Opštine)

11:00 – 12:00 - Dodjela rješenja o podršci za pokretanje poslovanja mladih poljoprivrednika za 2018. godinu (skupštinska sala Opštine)

13:00 – 14:30 Razgovor sa privrednicima (Opština)

14:45 – 15:15 Obilazak preduzeća Ekopromet (Ribarevine)

Pozivamo predstavnike medija da isprate događaje u okviru radne posjete potpredsjednika Simovića Bijelom Polju.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?