Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

SAOPŠTENJE: POZIV NA JAVNU RASPRAVU O NACRTU DOPUNE PLANA DAVANJA KONCESIJA ZA DETALJNA GEOLOŠKA ISTRAŽIVANJA I EKSPLOATACIJU MINERALNIH SIROVINA ZA 2018. GODINU

Objavljeno: 11.05.2018. 19:27 Autor: Ministarstvo ekonomije
Ministarstvo ekonomije, u skladu sa članom 7 stav 2 Zakona o koncesijama (“Sl.list CG”, br.08/09), daje na javnu raspravu, prije upućivanja Vladi Crne Gore na donošenje, Nacrt dopune Plana davanja koncesija za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina za 2018. godinu i upućuje javni poziv građanima, državnim organima, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, pravnim licima i preduzetnicima i drugim zainteresovanim subjektima da se uključe u javnu raspravu i da svoje komentare, primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt dopune ovog Plana dostave Ministarstvu ekonomije u pisanoj ili elektronskoj formi, na adresu: Podgorica, Rimski trg br. 46, tel./fax: 020 482300 ili e-mail: vesna.vujacic@mek.gov.me.

Cilj ove rasprave je da se pribave komentari i sugestije građana, svih relevantnih institucija, predstavnika privrede, nevladinog sektora, kao i stručne javnosti, kako bi se tekst Nacrta dopune Plana davanja koncesija unaprijedio prije donošenja od strane Vlade.

Javna rasprava o Nacrtu dopune Plana davanja koncesija trajaće od 11. do 25. maja 2018. godine.

Ministarstvo ekonomije sprovešće javnu raspravu o Nacrtu dopune Plana davanja koncesija za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina za 2018. godinu u Podgorici dana 17. maja 2018. godine, u prostorijama Ministarstva ekonomije (konferencijska sala), sa početkom u 11,00 sati.

Takođe, zainteresovani subjekti mogu u prostorijama Ministarstva ekonomije svakog radnog dana u vremenu od 10 do 13 sati izvršiti uvid u Nacrt dopune Plana davanja koncesija za 2018. godinu i dobiti dodatna pojašnjenja o istom.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?