Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U saradnji sa IOC Konkurs za stipendiranje kursa za ocjenu maslinivog ulja

Objavljeno: 10.05.2018. 16:13 Autor: MPRR

U saradnji sa Međunarodnim savjetom za maslinu (International Olive Council) IOC, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavljuje Konkurs za:

1. Stipendiranje kursa za ocjenu maslinovog ulja

Cilj saradnje u okviru IOC na usavršavanju kadrova je stvaranje stručnih kadrova u oblasti maslinarstva i tehnologije prerade maslinovog ulja, podsticanje istraživanja, kako bi se dali kvalittetni odgovori na zahtjeve u ovoj oblasti, posebno u pogledu standarda, sprečavanja prevara na tržištu, kao i bezbjednosti hrane.

Ovo je šesti put kako se otvara mogućnost  crnogorskim kandidatima da  se usavršavaju u oblasti maslinarstva, te da stečena iskustva primjenjuju u svojoj zemlji, i time doprinesu razvoju poljoprivrede, prehrambene tehnologije i bezbjednosti hrane.

Prijave sa kompletnom dokumentacijom dostavljaju se Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja do 15. maja 2017. godine u 11,00h, elektronskim putem na e-mail adresu: dubravka.radulovic@mpr.gov.me

 Kompletan tekst konkursa i aplikacioni formular možete preuzeti ovdje:


http://www.internationaloliveoil.org/news/view/698-year-2018-news/1067-organoleptic-assessment-scholarships-for-the-university-specialisation

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?