Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Mehmed Zenka:Čestitka povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana

Objavljeno: 15.05.2018. 16:45 Autor: PR služba

U ime Ministarstva za ljudska i manjinska prava i u svoje ime, Reisu Rifatu Fejziću i svim vjerskim službenicima Islamske zajednice u Crnoj Gori, kao i svim građanima i građankama islamske vjeroispovjesti, želim srećan početak devetog mjeseca hidžretskog kalendara - Ramazan.

Želim da ovaj sveti mjesec donese spokoj, radost i snagu koja će ojačati vaše porodice i pružiti vam napredak.

Mjesec Ramazana neka bude ispunjen postom, molitvama i čišćenjem naših duša. Neka blagodati Ramazana budu vodilja da usavršavamo sebe, gradimo duh harmonije  i zajedno činimo naše društvo boljim.

Solidarnost i samilost su u znaku mjeseca Ramazana, a smisao ovog velikog posta je da smanji razlike, ne stvara dalje podjele i snaži duh zajedništva.

Svim vjernicima/ama koji poste Ramazan želim i da ovaj mjesec provedu u atmosferi većeg međusobnog uvažavanja i jačanja suživota različitih vjera i kultura u Crnoj Gori.

Neka naredni ramazanski dani donesu istinske duhovne vrijednosti, slogu i međusobno povjerenje u sve naše domove. Želim da ovaj mjesec provedete u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju.

Čineći sebe boljima i čistijima, gradimo zdravije i srećnije društvo, više cijenimo istinske vrijednosti i ostavljamo prostora za jaču vjeru u čovjeka i ljudske vrijednosti. Molim Boga da primi post svim vjernicima/ama koji poste Ramazan.

MINISTAR

Mehmed Zenka

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?