Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv - Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršenju uslovne osude i kazne rada u javnom interesu

Objavljeno: 15.05.2018. 22:28 Autor: Ministarstvo pravde

MINISTARSTVO PRAVDE

 

daje na javnu raspravu­

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O IZVRŠENJU USLOVNE OSUDE I KAZNE RADA U JAVNOM INTERESU

 

i upućuje

JAVNI POZIV

 

Građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama,

da se

uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršenju uslovne osude i kazne rada u javnom interesu.

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt ovog zakona mogu se dostaviti Ministarstvu pravde, Vuka Karadžića 3, 81000 Podgorica ili na fax: +382 20 407 559 , kao i na e-mail: luka.lalic@mpa.gov.me.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o  izvršenju uslovne osude i kazne rada u javnom interesu trajaće 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva pravde i portalu e-uprave.

U prilogu možete preuzeti: Program javne rasprave - Nacrt zakona i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršenju uslovne osude i kazne rada u javnom interesu

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?