Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Izvršena primopredaja dužnosti komandanta školskog broda "Jadran"

Objavljeno: 16.05.2018. 19:57 Autor: mod
Na školskom brodu „Jadran“ danas je izvršena primopredaja dužnosti komandanta broda između kapetana korvete Gorana Pajovića i kapetana korvete Zorana Ivanovskog.

Kapetan korvete Goran Pajović odao je priznanje članovima posade školskog broda „Jadran“, za njihovu posvećenost i dosadašnji rad, uz uvjerenje da će u narednom periodu nastaviti da izvršavaju uspješno sve zadatke. 

"“Školski brod „Jadran“ predstavlja našu najveću plovnu, kulturno-obrazovnu instituciju . Velika je čast biti na čelu našeg broda-učionice, ujedno i velika obaveza da sa posadom broda dostojanstveno pratim svoje prethodnike i opravdam ukazano povjerenje. Obećavam da će Jadran nastaviti sa izvršavanjem svoje plemenite misije kao obrazovne institucije i predstavljati Crnu Goru gdje god se nalazio."  Kazao je novi komandant Jadrana, kapetan korvete Zoran Ivanovski. 
 
Svečanosti koja je upriličena povodom primopredaje dužnosti prisustvovao je komandant Mornarice Vojske Crne Gore, kapetan fregate Vesko Tomanović, koji je bivšem i sadašnjem komandantu školskog broda "Jadran" poželio sreću u nastavku njihovih karijera.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?