Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

PROGLAŠENI POBJEDNICI: OŠ ,,Radojica Perović” iz Podgorice i ,,Jugoslavija” iz Bara, prvaci školskog KUP-a Crne Gore u košarci i odbojci

Objavljeno: 17.05.2018. 20:51 Autor: Ministarstvo sporta
Djevojčice 6. i 7. razreda OŠ ,,Jugoslavija" iz Bara, osvojile su titulu prvaka školskog KUP-a Crne Gore u odbojci, dok je trofej školskog KUP-a u košarci, pripao dječacima OŠ ,,Radojica Perović" iz Podgorice. Njima je pobjedničke pehare i zlatne medalje, uručio ministar sporta Nikola Janović...

Ministarstvo sporta

Na svečanoj ceremoniji proglašenja pobjednika, održanoj u fiskulturnoj sali domaćina- podgoričke OŠ ,,Radojica Perović” , državni sekretar u Ministarstvu prosvjete Aleksandar Mitrović, uručio je pehar i srebrne medalje drugoplasiranim ekipama, košarkašima OŠ ,,Blažo Jokov Orlandić” iz Bara i odbojkašicama OŠ ,,Milorad Musa Burzan” iz Podgorice.

Treće mjesto školskog KUP-a u košarci i odbojci, pripalo je dječacima i djevojčicama bjelopoljskih osnovnih škola ,,Dušan Korać” i ,,Pavle Žižić” . Njima je pehare i bronzane medalje, uručio generalni direktor Direktorata za sport Miloš Lalević.

Sa priloženog linka možete preuzeti video sa svečane dodjele pehara i medalja 

 https://we.tl/ttxPOZFhOn


MINISTARSTVO SPORTA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?