Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Žabljak: Održan sastanak sa direktorom sportsko – ribolovnog Fly fishing kluba „Budućnost“; dogovorena saradnja radi očuvanja i zaštite ribljeg fonda u tri jezera

Objavljeno: 18.05.2018. 19:13 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjelenja bezbjednosti Žabljak su juče, u sklopu svojih redovnih aktivnosti koje preduzimaju na suzbijanju nezakonitog ribolova, održali radni sastanak sa direktorm sportsko – ribolovnog Fly fishing kluba „Budućnost“ Željkom Bukilićem.

Naime, službenici OB Žabljak su, 17.05.2018. godine, održali radni sastanak sa direktorom sportsko – ribolovnog Fly fishing kluba „Budućnost“, a koji na osnovu ugovora sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja upravlja ribljim fondom i ribolovnim vodama na području Opštine Žabljak, preciznije na Vražjem, Ribljem i Zminičkom jezeru.

Na ovom sastanku je dogovorena saradnja u vidu pružanja podrške i pomoći ovom klubu od strane policijskih službenika na očuvanju i zaštiti ribljeg fonda u ovim jezerima, odnosno na sprječavanju nezakonitog ribolova, kao i pomoć u procesuiranju prijava protiv eventualnih počinilaca ovih krivičnih djela.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?