Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javna rasprava povodom Nacrta zakona o upisu brodova i plutajućih objekata i stvarnim pravima na brodovima

Objavljeno: 19.05.2018. 14:30 Autor: MSP

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Službeni list Crne Gore”, broj 12/12) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće javnu raspravu povodom Nacrta zakona o upisu brodova i plutajućih objekata i stvarnim pravima na brodovima.

 

Nacrt zakona o upisu brodova i plutajućih objekata i stvarnim pravima na brodovima biće na javnoj raspravi, koja počinje danas i trajaće do 29. juna 2018. godine. 

 

Nacrt zakona o upisu brodova i plutajućih objekata i stvarnim pravima na brodovima će biti dostupan javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave na internet stranici Ministarstva saobraćaja i pomorstva http://www.msp.gov.me, a svi komentari i sugestije mogu se dostaviti na e-mail: snezana.djurkovic@msp.gov.me.


U nastavku možete naći nacrt zakona o upisu brodova i plutajućih objekata i stvarnim pravima na brodovima: Nacrt zakona.pdf


Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?