Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bijelo Polje: Pronađeno i oduzeto oko 390 grama marihuane; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 23.05.2018. 17:53 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, pronašli i oduzeli oko 390 grama marihuane i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje opojnih droga.

Naime, službenenici Odsjeka su, 22.05.2018. godine oko 07,40 časova, postupajući na osnovu operativnih informacija, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili prestres kuće i drugih prostorija koje koristi M.V. (31) iz Bijelog Polja. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli jedan zamotuljak i dva pvc pakovanja i teglu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna ukupne težine od 386,7 grama, kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Pronađna i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Ovom zaplenom službenici Odsjeka su otkrili i prekinuli još jednu tzv. uličnu prodaju opojne droge marihuana na području Opštine Bijelo Polje.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?