Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

JAVNI POZIV stručnoj i laičkoj javnosti za učešće u javnoj raspravi o PRIJEDLOGU ZAKONA O AKADEMSKOM INTEGRITETU

Objavljeno: 23.05.2018. 18:39 Autor: PR služba

Na osnovu člana 11 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, broj 12/12), Ministarstvo prosvjete upućuje JAVNI POZIV stručnoj i laičkoj javnosti za učešće u javnoj raspravi o PRIJEDLOGU ZAKONA O AKADEMSKOM INTEGRITETU.

Programom rada za 2018. godinu - drugi kvartal Vlada Crne Gore utvrdila je obavezu razmatranja i utvrđivanja Prijedloga zakona o akademskom integritetu.

Saglasno navedenom, Ministarstvo prosvjete je, u skladu sa propisanom procedurom, pripremilo Prijedlog zakona o akademskom integritetu, koji objavljujemo na svojoj internet stranici i portalu e-uprave.

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem prijedloga, sugestija i komentara i organizovanjem okruglih stolova.

Prijedlozi, sugestije i komentari na Prijedlog zakona mogu se dostaviti Ministarstvu prosvjete, Vaka Đurovića b.b., Podgorica kao i na e-mail: biljana.misovic@mps.gov.me i milica.zizic@mps.gov.me do 15. juna 2018. godine.

Prijedlog zakona o akademskom integritetu možete preuzeti ovdje: Prijedlog zakona o akademskom integritetu.docx

Program javne rasprave možete preuzeti ovdje: Program javne rasprave.docx

Obrazloženje možete preuzeti ovdje: OBRAZLOZENJE Prijedlog zakona o akademskom integritetu.docx

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?